Styrelsen - Nynäshamns IF HC - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Det är vi som är valda av Er medlemmar att bilda vår styrelse. Det åligger styrelsen att tillse att för föreningen gällande lagar och bindande regler iakttas, verkställa av årsmötet fattade beslut, planera, leda och fördela arbetet inom föreningen, ansvara för och förvalta föreningens medel, tillställa revisorerna räkenskaper m.m. och förbereda årsmöte.

Vill du skicka e-post till hela styrelsen kan du använda dig av e-postadressen This is a mailto link.

 

Ordförande

 

Stefan Klang

Född 1980. Invald i styrelsen 2015. Stefan började en gång som hockeyspelare men fastnade tidigt för domarrollen. Har fungerat som DAIF i sin moderförening Trångsund under en tid och är sedan september 2016 DAIF i vår förening.

 

Ledamot

Peter Andersson

Född 1973. Invald i styrelsen 2015. Peter har själv spelat hockey i föreningen från första ungdomslag hela vägen upp till veteranerna. Peter har tränat ungdomslag i NHC men även i andra föreningar.

Sportchef - ishockey

 

Ledamot

Henrik Carlsson

Invald i styrelsen 2017, Är 38 år, VD för Nynäs-Ösmo Lastbilscentral AB sedan 2009, styrelse uppdrag som ledamot i Storstockholms Transport AB, Handelsbankens kont orsstyrelse, LRF lokalstyrelse.
Har spelat hockey i Nynäs som barn sedan Haninge under junior åren för att komma tillbaka och spela några år i A-laget de två sista åren i Nynäs som lagkapten.
Sista året i Hedemora div 1. Nu tränar två av mina barn i NHC, Albin i team 06 och Gustav i skridskoskolan.

 

Ledamot

Andreas Lindehall

Invald i styrelsen 2017, Är 40 år. Norrlänning som sedan 10år bor i Kullsta, Nynäshamn med fru Pernilla och två döttrar, Pim 10år (konståkning) och Lo 8 år (konståkning).
Arbetar som IT - Cloud och Operations Manager på Quant AB i Stockholm.
Spelar gärna golf när jag inte reser med familjen.

 

Ledamot

Anders Niekka

Invald i styrelsen 2017, Är vad som brukar kallas för en engagerad förälder. 
Jag är 37 år och uppvuxen i Ösmo och även om jag lyckades ta mig härifrån så träffade jag senare en trevlig flicka och flyttade tillbaka till kommunen. 
2010 fick vi vår dotter och flyttade sedan till Ösmo, där vi numera har samlat lite släkt. Till vardags arbetar jag med datahantering, säkerhet och projekthantering men jag har alltid varit inblandad i föreningslivet på ett eller annat sätt. För närvarande är jag ordförande i Ösmo Gymnastikförening, Lagledare för Team Flickor i Hockeyn och Hjälptränare i Simsällskapet och tidigare har jag bl a varit inblandad i Civilförsvarsförbundet, lokalpolitiken, en spelförening, två cirkus/gymnastikföreningar en historisk förening och en förening för eld och alternativkonst. 

 

Ledamot

Mona Kailokari Goliats

Är 36 år och boende i Sorunda sedan ett år tillbaka. Två döttrar varav ena var aktiv åkare i konståkning 2012-2017 och andra dottern är fortfarande aktiv i både konståkning och i tjejlaget i hockeyn. Arbetar inom Svenska kyrkan där jag skriver protokoll och administrerar i kyrkofullmäktige och kyrkorådet. Arbetar även med val inom kyrkan och kommun. Kommer tidigare från finansbranschen där jag arbetade som personalchef i många år. Reser gärna, men mesta tiden ägnas åt familjen.

 

Ledamot

Joakim Orrhult


Nybliven nynäshamnsbo som älskar allt som har med vind och vatten att göra. Till vardags jobbar Joakim tillsammans med ett team på Sopra Steria för att hjälpa andra organisationer och företag att utveckla deras IT-system. Joakim är specialist inom Agila metoder samt chef över drygt 30 personer. Nynäshamns Idrottsförening engagerar honom eftersom hans son Hampus har ett stort sportintresse med fokus på Hockey. Förutom Hampus består Joakims familj av den yngre sonen Felix och hustrun Anneli.

 

Ledamot

Henrik Vikström

Inflyttad norrlänning som bor i Segersäng med fru och 2 barn. Är engagerad i hockeyskolan som ledare, sedan förra året där sonen Alexander 6 år tränar. Jobbar som Lead developer på Riksdagsförvaltningen.Är före detta innebandyspelare, div 1, men har aldrig spelat hockey själv även om jag har ett stort hockeyintresse. Är även engagerad i fotbollsskola i Segersäng.

 

Ledamot

Robert Söderberg

44 år och boende i Segersäng. Driver egen konsultfirma inom bygg & fastighetsbranschen. Tidigare ansvarig för Hockeyskolan i föreningen och nu tränare i pojkar -10 samt drivande i Sponsorkommittén och Barn- & ungdomsgruppen. Har själv spelat ishockey från 6-22 års ålder. Har två barn i klubben: Edith 9 år tränar konståkning och spelar hockey i flicklaget och Algot snart 8 år spelar hockey i pojkar födda - 10. Även sambon Anni har nu börjat spela hockey, i föreningens damlag. Brinner för, och gläds åt, att få barn och ungdomar i aktivitet och se dem utvecklas. Är van vid att i mitt yrkesliv jobba mot tuffa mål och med höga krav och gillar ordning och reda.

 

Ledamot

Maria Stensveden

Bosatt i Nynäshamn med aktiv idrottsfamilj. Erfarenhet av hockeyn, innebandyn och fotbollen i Nynäshamn. Jag är själv aktiv inom Damhockeyn och har ett brett kontaktnät i Nynäshamn efter att ha bott här sen 1995. Mina styrkor är att jag är lösningsbenägen, utmanar konventionella tankesätt och gillar att ha kul. Jag vill att det ska vara attraktivt att bo i Nynäshamn och då hör en blomstrande idrottsverksamhet till. Ser fram emot ett givande styrelsearbete!

 

Ledamot

Hans Holmberg

Född 1952. Invald i styrelsen januari 2013. Har haft olika roller inom föreningen sedan 80-talet, började som ungdoms och målvakts tränare upp till seniornivån. 


 

Konståkningssektionen

This is a mailto link

Sektionen för Konståkning har en egen sektionsstyreslen som du kan nå med ovanstående e-postadress.

Uppdaterad: 23 JUN 2018 09:16
Skribent: Hans Holmberg


 

 

Skärgårdshotellet

Nynäs Ösmo LBC

 TELGRA EL

 

 

Länsf_Fastigh 195x100

Sportringen_Hagsätra 195x100  Minibar

 

SISU

 

 

Postadress:
Nynäshamns IF HC
Box 19
14921 Nynäshamn

Besöksadress:
Kvarnängsvägen 20
14991 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: +46 70 939 3697
E-post: This is a mailto link

Se all info