Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Det är vi som är valda av Er medlemmar att bilda vår styrelse. Det åligger styrelsen att tillse att för föreningen gällande lagar och bindande regler iakttas, verkställa av årsmötet fattade beslut, planera, leda och fördela arbetet inom föreningen, ansvara för och förvalta föreningens medel, tillställa revisorerna räkenskaper m.m. och förbereda årsmöte.

Vill du skicka e-post till hela styrelsen kan du använda dig av e-postadressen This is a mailto link.

 

Ordförande

Olle Eriksson

Född 1962. Invald i styrelsen 2014. Ordförande sedan 2015 och leder därmed styrelsens arbete. Olle har själv spelat ishockey i föreningen upp på seniornivå.

 

Kassör

Hans Holmberg

Född 1952. Invald i styrelsen januari 2013. Har haft olika roller inom föreningen sedan 80-talet, började som ungdoms och målvakts tränare upp till seniornivån. 

 

Ledamot

Daniel Svensson

Född 1967. Invald i styrelsen 2011. Har själv spelat ishockey i föreningen upp i A-laget. Daniel har en son som spelar ishockey och en dotter som åker konståkning i föreningen.

Ansvarig Senior- och Juniorhockey

 

Ledamot

Peter Andersson

076-172 8211, Född 1973. Invald i styrelsen 2015. Peter har själv spelat hockey i föreningen från första ungdomslag hela vägen upp till veteranerna. Peter har tränat ungdomslag i NHC men även i andra föreningar.

Sportchef - ishockey

 

Ledamot

Stefan Klang

Född 1980. Invald i styrelsen 2015. Stefan började en gång som hockeyspelare men fastnade tidigt för domarrollen. Har fungerat som DAIF i sin moderförening Trångsund under en tid och är sedan september 2016 DAIF i vår förening.

Domaransvarig i föreningen - ishockey

 

Ledamot

Henrik Carlsson

Invald i styrelsen 2017, Är 38 år, VD för Nynäs-Ösmo Lastbilscentral AB sedan 2009, styrelse uppdrag som ledamot i Storstockholms Transport AB, Handelsbankens kont orsstyrelse, LRF lokalstyrelse.
Har spelat hockey i Nynäs som barn sedan Haninge under junior åren för att komma tillbaka och spela några år i A-laget de två sista åren i Nynäs som lagkapten.
Sista året i Hedemora div 1. Nu tränar två av mina barn i NHC, Albin i team 06 och Gustav i skridskoskolan.

 

Ledamot

Andreas Lindehall

Invald i styrelsen 2017, Är 40 år. Norrlänning som sedan 10år bor i Kullsta, Nynäshamn med fru Pernilla och två döttrar, Pim 10år (konståkning) och Lo 8 år (konståkning).
Arbetar som IT - Cloud och Operations Manager på Quant AB i Stockholm.
Spelar gärna golf när jag inte reser med familjen.

 

Ledamot

Anders Niekka

Invald i styrelsen 2017, Är vad som brukar kallas för en engagerad förälder. 
Jag är 37 år och uppvuxen i Ösmo och även om jag lyckades ta mig härifrån så träffade jag senare en trevlig flicka och flyttade tillbaka till kommunen. 
2010 fick vi vår dotter och flyttade sedan till Ösmo, där vi numera har samlat lite släkt. Till vardags arbetar jag med datahantering, säkerhet och projekthantering men jag har alltid varit inblandad i föreningslivet på ett eller annat sätt. För närvarande är jag ordförande i Ösmo Gymnastikförening, Lagledare för Team Flickor i Hockeyn och Hjälptränare i Simsällskapet och tidigare har jag bl a varit inblandad i Civilförsvarsförbundet, lokalpolitiken, en spelförening, två cirkus/gymnastikföreningar en historisk förening och en förening för eld och alternativkonst. 

 

Konståkningssektionen

This is a mailto link

Sektionen för Konståkning har en egen sektionsstyreslen som du kan nå med ovanstående e-postadress.

Uppdaterad: 11 AUG 2017 07:34
Skribent: Hans Holmberg


 

 

Skärgårdshotellet

Nynäs Ösmo LBC

 TELGRA EL

 

 

Länsf_Fastigh 195x100

Sportringen_Hagsätra 195x100  Minibar

 

SISU

 

 

Postadress:
Nynäshamns IF HC
Box 19
14921 Nynäshamn

Besöksadress:
Kvarnängsvägen 20
14991 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: +46 70 939 3697
E-post: This is a mailto link

Se all info