SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club
Team Flickor

Säsongsavslutning
 
Tid:sön 25 april, 09:30 - 14:00
Plats:Lida Friluftsgård, Tullinge
Samling: Parkeringen, Lida Friluftsgård
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo:Nu närmar vi oss avslutning för hockeysäsongen 2020-2021. Söndag 25 april ska vi ha avslutning för tjejerna i laget och ledarna på Lida Friluftsområde, Tullinge. Här kommer vi att ha aktiviteter där stöd och peppning mellan tjejerna kan behövas, för det kommer att bjudas på äventyr.

Vi samlas på parkeringen vid Lida friluftsområde klockan 9.30 för att gemensamt bege oss ut i friluftsområdet. Vi beräknar att vara tillbaka på parkeringen klockan 14, där ni föräldrar hämtar era barn.

Alla ska vara klädda i bekväma men oömma kläder och skor, ha med sig ett extra ombyte av kläder, något att sitta på samt en vattenflaska. Kom ihåg att plocka med ett gott humör och kämparglädje.

Vi fixar lunch och fika till spelarna under dagen.

Vi behöver att alla swishar 100kr/spelare till Geir: 0732305057. Kom ihåg att skriva vilken spelare ni betalar för. Alla pengar behöver vara betalade senast torsdag 22/4. De pengar som behöver skjutas till tar vi ifrån lagkassan.

Vi ser framemot en härlig dag tillsammans med laget.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer