Nynäs Hockey Sommarcamp 2019 Anmälan öppen
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nynäshamns IF Hockey Club
Team Flickor B

Hockey Camp
2019-04-04 10:04
Hej alla 

Fick denna kallelse till en gratis hockey camp. följ länken och anmäl är till detta.

Hej

 

Du får detta mejl för att du deltagit vid flickhockeymötet med Stockholms Ishockeyförbund och vi därför tror och hoppas att du har ett starkt engagemang för att flickishockeyn i Stockholm. Vi har nöjet att bjuda in till en endagars-camp den 4 maj och hoppas att du vill sprida information om denna till alla tjejspelare du har i föreningen.

 

 

Inbjudan till tjejhockeycamp!

 

 

Campen riktar sig till tjejer födda 2006-2009 som tillhör en Stockholmsförening. Campen är kostnadsfri då den är en av tre camptillfällen genomförs inom projektet ”Behålla Flickor”, en Idrottslyftssatsning genom vilken Svenska Ishockeyförbundet stödjer satsningar som distrikten gör för att på olika sätt stimulera och utveckla tjejhockeyspelare. Det har varit stort intresse för de första tillfällena som arrangeras av Djurgården och Haninge Anchors kommande helg och nu får alla intresserade alltså på nytt chansen till en härlig, utvecklande hockeydag!

 

Syftet med camperna är att erbjuda inspirerande mötesplatser med kvalitativ träning för alla hockeytjejer. Spelare och tränare från arrangerande förening och Stockholms Ishockeyförbund kommer finnas på plats för att dela med sig av inspiration och kunskap. Alla deltagare får också en särskilt framtagen tröja som minne.

Vi ber er sprida dem till tjejlag och tjejspelare i er förening! Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag: fredag den 26 april

Läs mer och anmäl er via länken. Tänk på att fullfölja alla moment i anmälan fram till ”skicka”. Du får en bekräftelse på skärmen att din anmälan är insänd.

 

http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1246158

 

Varmt välkomna!

 

 

Med vänlig hälsning

Carina Oddsberg

Kanslichef

 

Stockholms Ishockeyförbund

072-211 63 36

carina.oddsberg@stockholmhockey.se

Hemsida: www.stockholmhockey.se

Facebook: http://www.facebook.com/stockholmhockey.se

 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners