Nynäshamns IF Hockey Club
A-lag

Vinst mot Rimbo
2019-12-10 22:29
Vi fortsätter på inslagen väg och spelar riktigt bra både i försvars och anfallszon.
Första perioden är helt jämn vi skapar fler giftiga chanser än Rimbo även om dom vid ett antal gånger får fast oss i egen zon, men när dom får till chanser så står Elias Linder i målet i vägen och spelar lugnt och säkert. I andra perioden tar Rimbo ledningen med 0-1 men  Nynäs får powerplay strax efter och då kvitterar Wallier till 1-1, vi tar också ledningen med 2-1 genom Jesper Voss men Rimbo kvitterar. I slutet på perioden ökar vi farten och går rättvist upp till 4-2 genom mål av Alex Byhlin och Jesper Voss.
I tredje perioden gör Wallier sitt andra mål  till 5-2 också det i pp och i mitten av slut perioden fullbordar Jesper Voss sitt hattrick genom att smälla upp 6-2 i nättaket. Summa summarum en riktigt kul match, nu avslutar vi höstsäsongen med ytterligare en hemmamatch nu på fredag då Värmdö kommer på besök