SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club
Team Flickor

Zoonspel hemma 10 november
2019-11-11 08:11

Söndagen 10 november var det dags för första hemma matchen i denna säsongen och vilken dag det blev. Vi hade Haninge och Vallentuna på besök samt att vi satte ihop et extra lag, 4 tjejer från Haninge och 3 från oss samt en inlånad målvakt. Detta gjorde att vi kunde spela 3 matcher och tjejerna fick mycket istid.

 Vi vill passa på att tacka Vilda, Naemi och Engla som ställde upp för laget och gick med i extra laget så alla kunde spela 3 matcher, stor eloge till är tjejer!

NIF tjejerna visade igen att de är i en egen klass, sällan har man sett ett lag var hockeyglädjen och ivern har varit så tydlig under matchen. Alla kämpade på varje puck, passningsspel som tre kronor skulle vara stolta över, skott statistik ut av en annan värd samt 2 siffrigt i kassen.

Vi skickar ett stort tack till tjejerna, fantastiskt spel och fantastisk inställning från alla gjorde söndagen till en hockeyupplevelse utom det vanlige, Tusen tack tjejer.     

 
Sponsorer