Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nynäshamns IF Hockey Club
Ishockey

Välkommen till Nynäs Hockey!
I Nynäshamn har vi spelat ishockey sedan 1945 och på vägen har vi fostrat duktiga spelare.
 
Vill du prova på och kanske bli nästa stjärna? Kontakta oss för mer information.
Kom och lira hockey i Nynäshamn
2020-01-16 21:27
Varje lördag mellan 10:00 och 10:50 finns det möjlighet att prova på hockey i hockeyskolan i NIF, Kvarnängens IP, Folkets hall. 
Det finns goda möjligheter att låna utrustning för barnen men då krävs att man kommer i god tid innan träningen för utprovning av skridskor, skydd och klubba. 
Ishockey är en superkul sport där man har massor av skoj på och utanför isen och en extra bonus är självklart att man träffar många nya kompisar med samma intresse.

För mer ingående information se info PDF på denna länken. 
Sommarhockeyläger 2020
2019-12-26 08:51
Även nästa år planerar Nynäshamns hockey att arrangera ett hockeyläger för våra ungdomar. 

Vi håller för närvarande på att utvärdera förra årets läger, som vi höll i samarbete med TopHockey, och se vilka delar som vi ska ha med i årets läger och vilka delar vi kan förbättra för att kunna erbjuda ett ännu bättre upplägg i år. 

Preliminära datum är veckan innan skolstart, vecka 33, men vi återkommer så snart vi kan med exakta datum, upplägg, priser och möjlighet att boka. 

Vi hoppas på ett lika lyckat läger och stort intresse som förra året då lägret snabbt blev fullbokat. 

God Jul och gott nytt år önskar Nynäs hockey
Begränsat registerutdrag
2019-11-24 08:18

Till alla ledare i Nynäshamns IF Hockey Club


Från 1 januari 2020 måste alla idrottsföreningar kontrollera begränsad registerutdrag på alla ledare som har kontinuerlig kontakt med barn. Detta gäller alla ledare över 15 år som har kontakt med barn under 18 år. Om det finns ledare under 18år måste de ha målsmans hjälp till ansökningen.

Det är du själv som ledare som måste ansöka hos polisen om begränsat registerutdrag, följ instruktionerna på denna länken: Registeransökning, gör denna ansökan ASAP sedan vi behöver ha detta klart innan årsskiftet.

Föreningen kommer arrangera tider var ni kan ta med registerutdraget, i oöppnat kuvert, varpå det visas fram till representanten i föreningen, Stefan Klang och Henrik Vikström, och noteras att registerutdraget är framvisat. Utdrag visas av den enskilde i original och återlämnas direkt. Inga utdrag ska arkiveras av föreningen, endast en notering om att kontroll är genomförd för personen kommer visas i SportAdmin. Vi återkommer med tider så snart de är satt.

Är det frågor angående ansökning eller framvisning kontakta Geir Lærum. 

Hemmaplansmodellen
2019-11-24 07:43
Introduktion för er som är förening inom ishockeyn

Till alla er förtroendevalda i våra ishockeyföreningar som brinner för svensk ishockey. Som investerar timmar, dagar och år för att göra skillnad i våra unga spelares liv.

Vi tycker att det ska vara lätt att göra rätt för alla som engagerar sig inom svensk ishockey. För er har vi tagit fram Hemmaplansmodellen – en praktisk, vägledande guide byggd på kunskap och erfarenhet med målet att skapa ett livslångt intresse för hockey, personlig utveckling och prestationer i världsklass.

En modell som pekar ut den riktning vi valt att gå med svensk barn- och ungdomsishockey.

Modellen bygger på fyra principer:

  • Sätt människan i fokus
  • Ge alla chansen att utvecklas
  • Anpassa träning och match efter målgrupp
  • Bedriv en allsidig träning
Gå in på hemsidan för Hemmaplansmodellen för att läsa mer om hemmaplansmodellen för föreningar och gärna de andra delarna också. 
Nyheter från våra lag
A-lag , 18/01 00:50 
J20, 14/01 08:27 
J18, 13/01 21:27 
A-lag , 10/01 22:15 
Nyheter från föreningen
 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners