SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club
Hemmaplansmodellen.

Tillsammans kan vi förbättra trivseln.
2022-12-14 21:27

Hej, 

 

Äntligen fick vi ta nya bilder! Det var en härlig stämning i hallen när alla samlades och vi hoppas på många fina bilder som vi kan hänga upp.  Tillsammans kan vi säkert komma på flera roliga aktiviter framöver. Har ni förslag så hör gärna av er. 

 

Som ni kanske har läst så har vi som förening startat ett 2 års projekt som handlar om att implementera ”hemmaplansmodellen”. Vi är 7 aktiva medlemmar som jobbar med det, men syftet är att alla ska vara engagerade genom denna resan. För som Rickard skrev i sitt brev så är föreningen oss alla. 

 

För att göra förbättringar behöver vi förstå nuläget, och då behöver vi er hjälp. Vi har gjort en enkät som tar någon minut att svara. Och vi vill verkligen få med oss allas perspektiv både från Ishockey och Konståkning… barnen, ungdomar och vuxna…. spelare, åkare, tränare, ledare, materialare och föräldrar.

Hjälp gärna de minsta barnen att svara 😉 och det är anonymt såklart. Här är länken till enkäten och svara gärna innan 23 Dec. 

https://forms.gle/P6GBfNzQk7CUnwiS7

 

Nästa steg blir att samla era synpunkter, göra en åtgärdslista och sedan kommer genomförandet för att öka trivseln i vår ishall och förening.

 

Imorgon den 15 dec har vi ett möte med kommunen där vi redan nu ska gå igenom önskemål vi har på förbättringar, och vi har redan en lång lista som tex förråd, omklädningsrum och renlighet och allas önskemål om att ishallen ska vara öppet längre,  rykten säger dock att nya förråd under läktaren snart kan bli en verklighet 😉

 

Hoppas vi ses på A-lagets hemmamatch som är nu på Fredag 16 Dec kl 19.00 där även Konståknings grupperna svart och grå kommer bjuda på en julshow i pausen.

Alla blir starkare när man har en hejarklack! 

 

Bästa hälsningar, 

Aline Varre

Tf Ordförande 

 

Hemmaplansmodell gruppen är 

Geir Laerum - Projektledare

Rickard Andersson 

Aline Varre 

Björn Ferber

Jennifer Hjelmskog

Anthony Fitzgerald 

Henrik Vikström

 
 
Sponsorer