SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club
Team Flickor

Matcher i Huddinge 09 december
2018-12-10 20:44
Första matchen var mot Väsby som hade en annorlunda taktik, alla i försvar och några få snabba attacker. Tjejerna var lite ställda mot denna taktik och fick inte helt igång spelet men hade ändå några bra attacker på målet. tjejerna skal ha all honnör för att inte ge upp och prova igen och igen mot den täta muren framför målet. Tyvärr fungerade deras taktik och protokollet var inte i våran favör när matchen var slut. Var nog den tråkigaste matchen i år!
Andra matchen spelade vi mot Huddinge och det var et jämnare och mycket roligare match. Tjejerna spelade bra och när matchen var klar var protokollet i våran favör, stort!
Tyvärr var det lit snävt med tid avsatt till matcherna och tiden på varje omgång blev justerad till 10 för att komma i kapp till avtalat slut tid. Vi hoppas att detta rättas till till nästa gång. 

Nästa match är i Nacka Ishall lördag 15 December.   
 
Sponsorer