SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club
Team Flickor

Zonspel i Värmdö
2019-10-20 21:55
Vilka fantastiska tjejer vi har i laget!
Under zonspelet i Värmdö i dag mötte vi bara 2 lag så det blev bara 2 matcher men vilka matcher det blev. Första matchen var mot Värmdö som innan matchen informerat om att de hade med många som var på sin första riktiga mach även 12or med dispens. Våra tjejer spelade riktigt bra hockey med fantastisk passningsspel och samtidigt tog det lite lugnt med de minsta spelarna i Värmdö.  Tjejerna hade full kontroll under hela matchen och et fantastisk försvarsspel som resulterade i 2 skott på Fifi.
 
Andra matchen mot Göta Traneberg var en helt annan saga. GT hade et lag som var tuffare och de visade att de ville föra matchen men det var inget våra tjejer var med på. Måste säga att jag är stolt av att leda dessa tjejer, de tog klivet upp två nivåer och visade GT att Nynäs tjejer muckar man inte med. GTs tuffa spel mötte tjejerna med ännu tuffare spel som till slut lede till att Fifi bara fick totalt 5 skott mot sig i en match vi dominerade. 

Härligt spel tjejer.
Geir 
  
 
Sponsorer