SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club
Hockeyskolan

Hockeyskolan startar igen
2020-10-13 12:21
Kom och lira hockey i Nynäshamn!

 

Äntligen drar hockeyskolan igång igen! Vi kommer att starta den 17:e Oktober . Vi söker fler barn, födda 2015 och tidigare som vill komma och prova på att spela ishockey med oss i Nynäs Hockey.

Ishockey är en superrolig sport där vi har massor av skoj på isen, ett extra plus är självklart att träffa många nya kompisar.

Vi tränar på Kvarnängens IP, Folkets hall på lördagar, vi samlas ombytta och klara i vårt omklädningsrum för ett kort upprop och genomgång av dagens träning. Det finns goda möjligheter att låna utrustning för barnen

Inga förkunskaper krävs, barnet placeras i lämplig grupp för anpassad träningsnivå.

Att spela hockey med oss kostar 800:- för en säsong och du kan självklart prova på gratis 3 ggr innan beslut om fortsättning tas.

Säsongen pågår i år mellan Oktober till sista Mars vilket innebär massor utav träningstillfällen.

Det ska vara kul att spela hockey! Vår målsättning är att barnen skall längta till VARJE träning.


Covid-19 regler

För att kunna bedriva en säker träning pga. Covid-19 kommer vi vilja att barnen kommer ombytta så mycket det går till ishallen och så hjälper vi ledare till med det sista i omklädningsrummen. Vi tillåter heller inga föräldrar i omklädningsrummen och barnen får duscha hemma istället för i ishallen.

 

Pga. av Covid-19 kommer föranmälan att krävas, Kontakta oss:

Susanne Olsson
susanne.o1986@gmail.com
070-7530723

eller

Henrik Vikström

heviom@gmail.com

070-2300032

 
Sponsorer