Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nynäshamns IF Hockey Club
A-lag

Nynäshamns IF HC
7 - 3
Sudrets HC
Nynäshamns IF HC7 - 3Sudrets HC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 februari, 15:30
Plats:Folkets Hall
Serie:HockeyTvåan Östra fortsättning   Tabell >>
Samling:14:30
Seger mot Sudret
2020-02-24 09:05
Nu är vi där vi önskade en helt avgörande match om seriesegern på Tisdag!!!
Vi börjar dagens match riktigt bra och tar ledningen i PP efter 2 minuter genom Christian Wallier och även om vi känns bättre så sticker Sudret upp i farliga anfall och det var just i ett sådant som dom kunde kvittera till 1-1 vilket är ställningen efter 1 period.
Andra perioden börjar vi i PP där vi också gör mål men för 3:e matchen i rad får vi ett mål bortdömt!! Men direkt på tekningen efter detta får Voss tag i pucken och går direkt på mål kämpar in 2-1 målet. Vi spelar riktigt bra hela perioden och vinner skotten med 23-7 men vi gör trots det inget mål och det är bara 1 målsledning inför slutperioden.
Tredje börjar inte som vi tänkt oss då Sudret gör 2-2 redan efter 1 minut, vi skakar av oss detta och gör 2 snabba mål upp till 4-2 men Sudret reducerar till 4-3 vilket känns lite surt. Vi sliter som djur och Gillen kämpar in 5-3 och nu känns det ganska säkert och det blir stensäkert när Wallier sätter 6-3 i PP och atomsäkert när Alex Whitehair gör 7-3 på straff. En riktigt tuff och grinig match som slutar med ett gruff bakom sudretmålet där det blir matchstraff för båda lagen.
Tisdag 19.10 Spaif hemma i en helt avgörande match!!!

<< Tillbaka

 
 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners