Serie:HockeyTvåan Östra B   Tabell >>
Samling:18:30
Vinst mot Spaif
2019-11-16 11:36

Riktigt skönt att avsluta grundserien med 2 raka segrar och även första 3 poängaren på bortaplan, träningsmatcher inkluderat. Säsongen hittills har väl inte riktigt gått som vi hoppats och trott men på slutet har vi stabiliserat spelet och även fast vi idag saknar flera tongivande spelare så spelar vi ett stabilt spel och låter inte motståndarna skapa något mer än ett fåtal farliga chanser.

I dagen match börjar vi riktigt bra och våran målspruta Christian Wallier sätter 1-0 efter 10 minuter, efter det fortsätter vi skapa chanser och 2-0 av Nicklas Gillenfalk kommer också in första perioden är slut. Efter 4 minuter i andra tilldöms vi en straff som Jesper Voss sätter säkert, glädjen blir dock kortvarig då Spaif får in 3-1 nästan direkt. Spelarna hinner dock knappt sätta sig i båset innan Gautier Alvau (äntligen efter måltorka) stänker in 4-1. Hemmalaget rycker dock upp sig i slutet på perioden och lyckas få in 2 mål och ställningen är 4-3 till Nynäs efter 2 perioder. Men till skillnad  mot flera matcher tidigare så spelare vi riktigt stabilt i 3:e och vinner perioden med 3-0 och matchen med 7-3 efter mål av sista perioden av Christian Wallier, Alexander Byhlin och Jesper Voss.
Nu väntar vi med spänning på lottningen av nya serien och om vi har rätt information så skall denna börja på Fredag 22/11 mot vem eller var vet vi ingenting om.