Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nynäshamns IF Hockey Club
Team Flickor C

Team Flickor 2019/20
Foto: EsbjörnLunggren
Välkomna till Team Flickor!
Team Flickor blev bildat till 2018/ 19 serien  och anmält till seriespel i  serie B för första gång. Det var första flicklaget i NHCs historia och hade en fantastisk serie var alla utvecklade sina färdigheter med och utan puck.
Vi är i dag  12 spelare och 5 aktiva ledare och vi är anmälda till Flickor C serien 2019/ 20. Vi har alltid rum för fler tjejer som älskar hockey och alla är rätt så ivriga på att komma igång med säsongen.

Zonspel Hässelby Kälvesta 7 dec
2019-12-08 12:32

Lördagens matcher i Hässelby Kävlesta var igen en uppvisning av tjejerna hur hockey skal spelas, 3 matcher 3 vinster. Det var en uppvisning av bra passningsspel blandat med singel prestasjoner som blev receptet för vinst. Det var fantastisk att se alla tjejerna to plats på isen och kämpade på alla puckar.

 

Första matchen mot Tyresö Hanvikens SK var en jämn match och det tog lite tid innan tjejerna fick igång spelet. När det hittade passningsspelet gick det bättre och vinsten var säkrad.

 

Andra matchen mot Hässelby Kälvesta startade lugnt och med full kontroll av tjejerna.

Halvvägs i matchen ändrade det sig när tjejerna vågade göra lite singel prestasjoner och passningsspelet öppnade nya möjligheter. Resultatet blev dubbelsiffrigt i vår favör.

 

I sista matchen hade tjejerna full kontroll från första nedsläppet och kontrollerade in en säker säger igen.

 

Fantastisk roligt att se dessa unga tjejer har kommit till denna nivå i hockey, värkar som vi måste ge de lite högre utmaningar att prova sig mot.

 

Fler bilder finns på bildgalleri 

Zoonspel hemma 10 november
2019-11-11 08:11

Söndagen 10 november var det dags för första hemma matchen i denna säsongen och vilken dag det blev. Vi hade Haninge och Vallentuna på besök samt att vi satte ihop et extra lag, 4 tjejer från Haninge och 3 från oss samt en inlånad målvakt. Detta gjorde att vi kunde spela 3 matcher och tjejerna fick mycket istid.

 Vi vill passa på att tacka Vilda, Naemi och Engla som ställde upp för laget och gick med i extra laget så alla kunde spela 3 matcher, stor eloge till är tjejer!

NIF tjejerna visade igen att de är i en egen klass, sällan har man sett ett lag var hockeyglädjen och ivern har varit så tydlig under matchen. Alla kämpade på varje puck, passningsspel som tre kronor skulle vara stolta över, skott statistik ut av en annan värd samt 2 siffrigt i kassen.

Vi skickar ett stort tack till tjejerna, fantastiskt spel och fantastisk inställning från alla gjorde söndagen till en hockeyupplevelse utom det vanlige, Tusen tack tjejer.     

Zonspel i Värmdö
2019-10-20 21:55
Vilka fantastiska tjejer vi har i laget!
Under zonspelet i Värmdö i dag mötte vi bara 2 lag så det blev bara 2 matcher men vilka matcher det blev. Första matchen var mot Värmdö som innan matchen informerat om att de hade med många som var på sin första riktiga mach även 12or med dispens. Våra tjejer spelade riktigt bra hockey med fantastisk passningsspel och samtidigt tog det lite lugnt med de minsta spelarna i Värmdö.  Tjejerna hade full kontroll under hela matchen och et fantastisk försvarsspel som resulterade i 2 skott på Fifi.
 
Andra matchen mot Göta Traneberg var en helt annan saga. GT hade et lag som var tuffare och de visade att de ville föra matchen men det var inget våra tjejer var med på. Måste säga att jag är stolt av att leda dessa tjejer, de tog klivet upp två nivåer och visade GT att Nynäs tjejer muckar man inte med. GTs tuffa spel mötte tjejerna med ännu tuffare spel som till slut lede till att Fifi bara fick totalt 5 skott mot sig i en match vi dominerade. 

Härligt spel tjejer.
Geir 
  
Föreldramatch 30 Mars
2019-04-14 21:23
Efter lite rot med bilderna, för det mesta i mitt huvud, har vi äntligen fått koll på bilderna och kan presentera et urval på bildgalleriet. Tack till Jennys man som tog alla bilderna. 

Tack till alla föräldrar och tjejer för en fantastisk match som tjejerna ägde och vann 8-6. Föräldrarna kände pressen och tog till tider fram fult spel som resulterade i en del utvisningar och straff till tjejerna. 
Domaren var så långt vi kunde se med i matchen als och det vore en fördel om han kunde i alla fall en regel eller två. Vi får göra bättre nästa år.

Ses på isen igen i augusti. 

Geir

 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners