Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nynäshamns IF Hockey Club
Team Flickor B

Team Flickor 2018/19
Välkomna till Team Flickor!
Team Flickor blev bildat våras och anmält till seriespel i  serie B för första gång. Det är första flick laget i NHCs historia var vi i dag är 10 tjejer som älskar hockey och är rätt så spända på kommande säsong.

Matcher Fontana hallen 13 januari
2019-01-13 20:35
Vi vill börja tacka Tyresö Hanviken för väl arrangerade poolmatcher med bra domare, det blev en fin dag  i hallen
Vi mötte Södertälje i första matchen, et lag vi har mött tidigare i Järna och då med et stort negativt resultat. Dagens match var av en helt annan karaktär, vi hade spelet nästan hela matchen och ved match slut var protokollet i vår favör med marginal. Tjejerna spelade en helt annan hockey än sist vi mötte SSK, och passnings spelet börjar sitta. 
Andra matchen var mot Tyresö Hanviken och detta var et mycket snabbare och mer teknisk lag. Tjejerna i Tyresö styrde matchen från första tekningen och vann matchen klart. NIK tjejerna blev lite satta av farten i Tyresö och blev tyvärr hängande lite efter.
 Vi fick första målet i matchen tidigt i första halvlek men efter det var det mest skott på Lovisa "Veggen" Eriksson som helt klart var orsaken till att protokollet inte visade tvåsiffrigt till Tyresö. 
Nästa match kommer vara 26 januari hemma och vi uppmanar alla att ta med hela familjen till hallen den dagen.
Fler bilder från Fontana hallen hittas på bildgalleriet. 

Matcher i Nacka ishall 15 December
2018-12-15 21:14
Tidigt framme i hallen denna dagen, första matchen kl 08:30 mot Nacka. 
Första matchen var mest attacker mot Nackas mål, tjejerna spelade riktigt bra med bra passningsspel och bra med skott mot mål. Protokollet visade 2 siffrigt ved match slut.
Nästa match mot Värmdö var en helt annan karaktär med riktigt bra motstånd. Tuffa "tacklingar" , lite fult spel och mål i båda riktningar i början på matchen. Satte tjejerna ut lite men de kämpade seg tillbaka i matchen och gick av isen med klart godkänd i protokollet, fantastisk kämpat. 
Vi passar på att gratulera Naemi och Nellie med match premiären ock målen, bra jobbat.

Detta var sista matchen in 2018 och vi önskar alla en god match vila över jul och nyår, men glöm inte träningen
För fler bilder fån matchen gå till Bildgalleri. 

Matcher i Huddinge 09 december
2018-12-10 20:44
Första matchen var mot Väsby som hade en annorlunda taktik, alla i försvar och några få snabba attacker. Tjejerna var lite ställda mot denna taktik och fick inte helt igång spelet men hade ändå några bra attacker på målet. tjejerna skal ha all honnör för att inte ge upp och prova igen och igen mot den täta muren framför målet. Tyvärr fungerade deras taktik och protokollet var inte i våran favör när matchen var slut. Var nog den tråkigaste matchen i år!
Andra matchen spelade vi mot Huddinge och det var et jämnare och mycket roligare match. Tjejerna spelade bra och när matchen var klar var protokollet i våran favör, stort!
Tyvärr var det lit snävt med tid avsatt till matcherna och tiden på varje omgång blev justerad till 10 för att komma i kapp till avtalat slut tid. Vi hoppas att detta rättas till till nästa gång. 

Nästa match är i Nacka Ishall lördag 15 December.   
Hemmamatch söndag 24 november
2018-12-02 20:10
Team Flickor spelade första hemma matchen lördag 24 november först mot Järna och andra matchen mot Älta.
Matchen mot Järna blev en rysare och protokollet efter matchen var protokollet just i våran favör, bra kämpat tjejer. Andra matchen mot Älta var en annan historia var vi nog fick en protokoll med tvåsiffrigt innan match slut. 
Vi vill passa på att tacka lagen som kom till hallen för bra motstånd och trevligt spel. 
Vi vill också passa på att tacka alla frivilliga som hjälpte till under matcherna, domarna som gjorde et fantastisk jobb och speciellt Kaj som satt i speaker båset i 3 timmar, hjärtligt tack allihop. 

Nästa hemma match blir 26 januari kl 14.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Ishockeysektionen, 07/12 14:43 
Ishockeysektionen, 06/11 12:42 
Ishockeysektionen, 04/10 08:54 
Ishockeysektionen, 19/09 12:06 
Ishockeysektionen, 18/09 10:04 
Nyheter från föreningen
Hem, 11/01 08:48 
Hem, 07/12 12:38 
Hem, 19/11 09:11 
Hem, 19/11 09:04 
 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners