Nynäs Hockey Sommarcamp 2019 Anmälan öppen
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nynäshamns IF Hockey Club
Team Flickor B

Team Flickor 2018/19
Välkomna till Team Flickor!
Team Flickor blev bildat våras och anmält till seriespel i  serie B för första gång. Det är första flick laget i NHCs historia var vi i dag är 10 tjejer som älskar hockey och är rätt så spända på kommande säsong.

Föreldramatch 30 Mars
2019-04-14 21:23
Efter lite rot med bilderna, för det mesta i mitt huvud, har vi äntligen fått koll på bilderna och kan presentera et urval på bildgalleriet. Tack till Jennys man som tog alla bilderna. 

Tack till alla föräldrar och tjejer för en fantastisk match som tjejerna ägde och vann 8-6. Föräldrarna kände pressen och tog till tider fram fult spel som resulterade i en del utvisningar och straff till tjejerna. 
Domaren var så långt vi kunde se med i matchen als och det vore en fördel om han kunde i alla fall en regel eller två. Vi får göra bättre nästa år.

Ses på isen igen i augusti. 

Geir

Serieavslut i Älta
2019-04-04 13:02
Sista seriematchen spelades i Älta hallen 16 mars.
Det har varit en fantastisk resa från första matcherna i Järna ishall i början på oktober fram till i dag. Tjejerna har haft en otrolig utveckling teknisk på isen och spelar riktigt bra hockey. 
Vi vill tacka alla involverade och alla motståndarlag för en jättefin säsong och ser fram mot nästa säsong.
God sommar till alla! 
Matcher hemma 26 januari.
2019-01-30 21:31

Lördag 26 januari var det igen dags för matcher hemma i Folkets hall mot Huddinge och Haninge Anchors.

I båda matcherna var våra tjejer överlägsna och vann med säker marginal. De börjar få till et bra passningsspel och förstår värdet i ett försvar och skydda målvakten. Många bra prestationer individuellt men först och främst vann de som et stärkt lag.

 

Vi vill passa på att tacka alla lagen som kom för spel; Haninge Anchers, Huddinge, Järna, Södertälje och Älta, alltid roligt att ha är här.

Vi vill passa på att berömma domarna för bra genomförda matcher, Zack Larsson ,Jesper Peters och

Patrik Edgrim.

Vi tackar också alla som hjälps till under evenemanget; sekretariatet, Kaj och Annie som satt 3 timmer i kylan utan värme, sargbyggarna och alla andra som var med.

 

Nästa match är lördag 9 februari i Alta hallen kl: 0800


Fler bilder hittas som vanligt under bildgalleri

Matcher Fontana hallen 13 januari
2019-01-13 20:35
Vi vill börja tacka Tyresö Hanviken för väl arrangerade poolmatcher med bra domare, det blev en fin dag  i hallen
Vi mötte Södertälje i första matchen, et lag vi har mött tidigare i Järna och då med et stort negativt resultat. Dagens match var av en helt annan karaktär, vi hade spelet nästan hela matchen och ved match slut var protokollet i vår favör med marginal. Tjejerna spelade en helt annan hockey än sist vi mötte SSK, och passnings spelet börjar sitta. 
Andra matchen var mot Tyresö Hanviken och detta var et mycket snabbare och mer teknisk lag. Tjejerna i Tyresö styrde matchen från första tekningen och vann matchen klart. NIK tjejerna blev lite satta av farten i Tyresö och blev tyvärr hängande lite efter.
 Vi fick första målet i matchen tidigt i första halvlek men efter det var det mest skott på Lovisa "Veggen" Eriksson som helt klart var orsaken till att protokollet inte visade tvåsiffrigt till Tyresö. 
Nästa match kommer vara 26 januari hemma och vi uppmanar alla att ta med hela familjen till hallen den dagen.
Fler bilder från Fontana hallen hittas på bildgalleriet. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Ishockeysektionen, 09/06 22:51 
Ishockeysektionen, 07/04 21:15 
Ishockeysektionen, 25/02 15:22 
Nyheter från föreningen
 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners