Nynäs Hockey Sommarcamp 2019 Anmälan öppen
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nynäshamns IF Hockey Club
Team Flickor B

Team Flickor 2018/19
Välkomna till Team Flickor!
Team Flickor blev bildat våras och anmält till seriespel i  serie B för första gång. Det är första flick laget i NHCs historia var vi i dag är 10 tjejer som älskar hockey och är rätt så spända på kommande säsong.

Hockeycamp för tjejer Maj 17-19 i -Götatraneberg IK
2019-03-19 16:41

Hej! 

Förra året hade vi premiär för en högintensiv Hockey Camp för bara Tjejer. Tillströmning av tjejer och en bra utvärdering gör att vi arrangerar en Camp i vår igen:)

Vore toppen om ni har möjlighet att sprida informationen vidare till spelande tjejer i er förening. Campen är öppen för spelare i ålder 2004-2009

Förra året landade det på 23 deltagare. I år är det med 2 månader kvar till campen redan 26 anmälda spelare från 11 olika föreningar – kul! Alla anmälda tjejer är födda mellan 2006 och 2009, men campen är öppen för tjejer födda så tidigt som 2004. 

Hockey Campen är indelad i nivåbaserade grupper vilket ger dig utmaning ifrån dina förutsättningar oavsett år av ishockeyspel. 

 Mer information om campen, och vilka ledare som har tillsatts (bl.a. Joakim Westberg, huvudtränare på BHS Skills Academy och inte mindre än tre nuvarande SDHL-spelare (Annie Åsell, SDE, Hanna Westerlund, AIK och Julia Åberg, Leksand)) finns på länken nedan:

 

http://www.gotatraneberg.se/start/?ID=218693

 

Välkomna att komma in med er anmälan!

 

Med vänlig hälsning

Rickard Björkén

 

GötaTraneberg IK

Kansliet

Box 151 21

167 15  BROMMA

08-25 78 26

 

Matcher hemma 26 januari.
2019-01-30 21:31

Lördag 26 januari var det igen dags för matcher hemma i Folkets hall mot Huddinge och Haninge Anchors.

I båda matcherna var våra tjejer överlägsna och vann med säker marginal. De börjar få till et bra passningsspel och förstår värdet i ett försvar och skydda målvakten. Många bra prestationer individuellt men först och främst vann de som et stärkt lag.

 

Vi vill passa på att tacka alla lagen som kom för spel; Haninge Anchers, Huddinge, Järna, Södertälje och Älta, alltid roligt att ha är här.

Vi vill passa på att berömma domarna för bra genomförda matcher, Zack Larsson ,Jesper Peters och

Patrik Edgrim.

Vi tackar också alla som hjälps till under evenemanget; sekretariatet, Kaj och Annie som satt 3 timmer i kylan utan värme, sargbyggarna och alla andra som var med.

 

Nästa match är lördag 9 februari i Alta hallen kl: 0800


Fler bilder hittas som vanligt under bildgalleri

Matcher Fontana hallen 13 januari
2019-01-13 20:35
Vi vill börja tacka Tyresö Hanviken för väl arrangerade poolmatcher med bra domare, det blev en fin dag  i hallen
Vi mötte Södertälje i första matchen, et lag vi har mött tidigare i Järna och då med et stort negativt resultat. Dagens match var av en helt annan karaktär, vi hade spelet nästan hela matchen och ved match slut var protokollet i vår favör med marginal. Tjejerna spelade en helt annan hockey än sist vi mötte SSK, och passnings spelet börjar sitta. 
Andra matchen var mot Tyresö Hanviken och detta var et mycket snabbare och mer teknisk lag. Tjejerna i Tyresö styrde matchen från första tekningen och vann matchen klart. NIK tjejerna blev lite satta av farten i Tyresö och blev tyvärr hängande lite efter.
 Vi fick första målet i matchen tidigt i första halvlek men efter det var det mest skott på Lovisa "Veggen" Eriksson som helt klart var orsaken till att protokollet inte visade tvåsiffrigt till Tyresö. 
Nästa match kommer vara 26 januari hemma och vi uppmanar alla att ta med hela familjen till hallen den dagen.
Fler bilder från Fontana hallen hittas på bildgalleriet. 

Matcher i Nacka ishall 15 December
2018-12-15 21:14
Tidigt framme i hallen denna dagen, första matchen kl 08:30 mot Nacka. 
Första matchen var mest attacker mot Nackas mål, tjejerna spelade riktigt bra med bra passningsspel och bra med skott mot mål. Protokollet visade 2 siffrigt ved match slut.
Nästa match mot Värmdö var en helt annan karaktär med riktigt bra motstånd. Tuffa "tacklingar" , lite fult spel och mål i båda riktningar i början på matchen. Satte tjejerna ut lite men de kämpade seg tillbaka i matchen och gick av isen med klart godkänd i protokollet, fantastisk kämpat. 
Vi passar på att gratulera Naemi och Nellie med match premiären ock målen, bra jobbat.

Detta var sista matchen in 2018 och vi önskar alla en god match vila över jul och nyår, men glöm inte träningen
För fler bilder fån matchen gå till Bildgalleri. 

 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners