SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club
A-lag

Nynäshamns IF HC
7 - 3
Sudrets HC
Nynäshamns IF HC7 - 3Sudrets HC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 februari, 15:30
Plats:Folkets Hall
Serie:HockeyTvåan Östra fortsättning   Tabell >>
Samling:14:30
Seger mot Sudret
2020-02-24 09:05
Nu är vi där vi önskade en helt avgörande match om seriesegern på Tisdag!!!
Vi börjar dagens match riktigt bra och tar ledningen i PP efter 2 minuter genom Christian Wallier och även om vi känns bättre så sticker Sudret upp i farliga anfall och det var just i ett sådant som dom kunde kvittera till 1-1 vilket är ställningen efter 1 period.
Andra perioden börjar vi i PP där vi också gör mål men för 3:e matchen i rad får vi ett mål bortdömt!! Men direkt på tekningen efter detta får Voss tag i pucken och går direkt på mål kämpar in 2-1 målet. Vi spelar riktigt bra hela perioden och vinner skotten med 23-7 men vi gör trots det inget mål och det är bara 1 målsledning inför slutperioden.
Tredje börjar inte som vi tänkt oss då Sudret gör 2-2 redan efter 1 minut, vi skakar av oss detta och gör 2 snabba mål upp till 4-2 men Sudret reducerar till 4-3 vilket känns lite surt. Vi sliter som djur och Gillen kämpar in 5-3 och nu känns det ganska säkert och det blir stensäkert när Wallier sätter 6-3 i PP och atomsäkert när Alex Whitehair gör 7-3 på straff. En riktigt tuff och grinig match som slutar med ett gruff bakom sudretmålet där det blir matchstraff för båda lagen.
Tisdag 19.10 Spaif hemma i en helt avgörande match!!!

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer