Nynäs Hockey Summer Week 2021 Anmälan öppen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club
A-lag

Välkommen till Nynäshamns IF A-lags hemsida!
Här kan ni följa oss under säsongen, för snabb information finns vi på twitter,instagram och facebook. Det går även att följa både Nynäs och övriga lag i Div 2 på www.eastcoasthockey.se.
 
Ansvarig Tränare
Robert Spath
Göran Gustafsson

Team Manager: 
Daniel Svensson
Per Artursson
Referat: Nynäshamns IF HC - Nacka HK
Matchdag Nifen vs Nacka
2021-10-19 13:07

MATCHDAG!
Tisdag 19/10 Kl 19.00
Folkets Hall
Motståndare Nacka Hockey

Referat: Nynäshamns IF Hockeyclub - Värmdö Hockey
Vinst på straffar i första matchen
2021-09-03 18:39

Mål

 

1-0 Alex Bylin               
1-1 

2-1 Christina Wallier

2-2

3-2 Arron Lundgren

3-3

4-3 Kevin Niskanen

4-4

5-4 (straff) Philip Karlsson

Referat: Nynäshamns IF HC - IFK Tumba IK
Skön seger mot Tumba
2020-10-19 15:54
En stark laginsats bådade vägen för säsongens första vinst! Extra roligt är att Billy Sjödin och Felix Eriksson fick göra sina första A-lagsmål

📇Matchreferat📇

I första perioden började Tumba klart bäst och man väntade på när första bortamålet skulle komma. Även om Tumba var klart bättre skapade Nynäs en hel del riktigt bra chanser framförallt genom kedjan med Felix Andersson, Billy Sjödin och Gautier Alvau men ställningen var fortfarande 0-0 inför period 2.

Matchen är helt jämn i början av perioden när Nynäs tar ledningen genom Billy Sjödin som gör sitt första A-lagsmål. Tumba kvitterar till 1-1 redan i nästa byte men efter 11 minuter tar Nynäs åter ledningen genom Amadeus Carlsson. Bara 11 sekunder efter målet bryter Alex Byhlin ett uppspel och stänker upp 3-1 i nättaket. Sen drar Tumba på sig en 5-minuters utvisning och strax efter det ytterligare en tvåa, under den tiden passar Nynäs på att göra 2 mål genom Anton Frölin och Magnus Ahrtursson och ställningen är 5-1. Nynäs släpper onödigt in 5-2 efter 19.39 genom slarv i försvarszon innan vi går till periodvila.

Period 3 börjar med att Nynäs redan efter 30 sek har två man i utvisningsbåset, Tumba utnyttjar detta och gör 5-3. När Nynäs blivit fulltaligt gör bortalaget också 5-4 och då blev det lite darr på läktarna i Folkets Hall. Men Nynäs kommer tillbaks och Gautier Alvau gör 6-4 följt av Wallier som gör 7-4. När sedan Felix Eriksson sätter 8-4 är vinsten klar.

Matchen slutar tillslut 8-5 och det är riktigt skönt att ta med sig 3 poäng då det är 10 dagar till nästa match när Haninge står för motståndet.
Referat: Trångsunds IF - Nynäshamns IF HC
Förlust i sudden mot Trånkan
2020-10-14 09:06
Fyra gånger blev det måljubel när vi förlorade på overtime mot Trånkan med 5-4.

Lite konstig match där lagen turades om att föra spelet men tvärtom mot vad man kan tro är att det lag som var tillbakapressat som gjorde målen. Det blev lite svettigt på slutet när vi spela 3 mot 5 i 1,30 men vi krigade och höll tätt.

Vi åker hem missnöjda med resultatet men ganska nöjda med spelet.
Referat: Nynäshamns IF HC - Åker/Strängnäs HC
Förlust i premiären
2020-10-10 11:35
Lite sur förlust, vi började matchen riktigt bra och tog ledningen med 1-0 genom Felix Ryberg i PP resten av perioden var vi riktigt bra och borde nog fått in minst en puck till.

Andra startar med 8 bedrövliga minuter i andra perioden där vi tappar allt och släpper in 4 mål därefter tycker vi upp oss och resten av perioden är jämn spelmässigt.

I tredje bättrar vi på oss ytterligare men vi släpper igenom Åkers lite onödigt vid några tillfällen som gör att vi inte orkar ta oss ikapp. Om man summerar matchen så gör vi en bra match i 50 minuter och det är också dom 50 som vi tar med oss till nästa match.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Ishockeysektionen, 27/11 11:21 
Ishockeysektionen, 12/10 11:49 
Nyheter från föreningen
 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners