SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Konståkning
Skridskoskolan

Bli medlem i Nynäshamns IF Hockeyclub
BLI MEDLEM
Skridskoskolan 2021-22
 
Vill du lära dig grunderna i skridskoåkning så är vår skridskoskola dit du ska söka dig.

Den riktar sig till flickor och pojkar från 4 år och uppåt.


Skridskoskolan 2021-2022

Med bl.a. lekar och övningsbanor lär våra utbildade tränare flickor och pojkar från 4 år och uppåt att åka skridskor. Barnen delas ni i grupper efter ålder och nivå. För att se vilken grupp man tillhör har barnen västar i olika färger: gul, orange, grön eller rosa. Västarna finns att låna vid bordet för närvaroregistrering. 

 

Tid och plats: Lördagar 9.00 – 9.50 med start den 2/10, Folkets Hall.

 

På grund Covid-19 och rådande restriktioner gäller följande regler i ishallen för skridskoskolan:

endast föranmälan (inget drop in), inga anhöriga på isen eller vid sargen, vill man stanna och titta på träningen sker detta från caféterian eller läktare, ombyte sker på läktaren med minst 2 meter mellan varje åkare, stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom och tvätta händerna ofta (använd gärna handsprit).

 

Lördagen den 6/11 är det ingen skridskoskola eftersom det är Alla helgons dag (röd dag) och ishallen är stängd. Lördagen den 11/12 anordnar Nynäshamns Konståkning stjärntävlingen Nynässtjärnan för tävlingsåkare från hela Stockholm. Då är skridskoskolan inställd.

 

Åkare i skridskoskolan har möjlighet att ta olika märken för att visa vilken kunskapsnivå de är på. Märket är en pin i form av ett lejon som kallas "Leo" och finns i åtta olika färger som motsvarar olika nivåer. Märken säljs på lördagar i ishallen och kostar 50kr/st. Det är din tränare som avgör när du erövrat ett nytt märke.

 

För att se vad som krävs för respektive märke, klicka här

 

Obligatorisk utrustning på isen: Skridskor, godkänd hjälm och vantar. Klistra gärna en tejpbit (typ maskeringstejp) med barnets förnamn fram på hjälmen. Då kan våra tränare redan från början tilltala ditt barn med rätt namn. Tänk på att barnen blir varma när de rör på sig och det är bättre att klä den enligt lager på lager principen än ett tjockt lager. De kan då ta av sig ett lager om de blir för varma. Tänk på att kläderna ska vara rena annars blir isen full av lera och grus.

 

 

Deltagaravgift: 300kr (per termin) + 300kr i medlemsavgift

 

Har ni frågor eller vill anmäla ert barn till skridskoskolan maila Maral Amanova

marala78@hotmail.com
BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Is, Folkets Hall, 04/12 09:00
Is, Folkets Hall, 18/12 09:00
Nyheter från sektionen
Konståkningssektionen, 21/11 10:54 
Konståkningssektionen, 18/11 16:00 
Konståkningssektionen, 07/11 14:49 
Konståkningssektionen, 01/11 22:23 
Konståkningssektionen, 27/10 19:17 
Nyheter från föreningen
 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners