SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Konståkning
Konståkning

Välkommen till Nynäshamns Konståkning

Nynäshamns Konståkning är en egen sektion inom Nynäshamns IF HC. Här på hemsidan hittar du mer information om vår verksamhet.

Foto: @idrottsfoto #idrottsfoto

Aladdin på is
2024-03-09 22:38

 

Information om alla gruppers kläder finns under fliken Evenemang- Vårshov 2024, Aladdin på is

Träningarna
2024-02-27 21:45

Föräldrar är alltid välkomna att titta på träningarna från läktaren eller cafetérian. Inga föräldrar i avbytarbåsen eller nere vid isen. Åkarna och tränarna behöver få koncentrera sig på träningen utan föräldrar för nära inpå. Respektera tränarnas pauser och att de under träningarna ska fokusera på åkarna och inte på att prata med föräldrar. Vill man prata med någon av tränarna kan man boka in ett möte eller maila styrelsen, som kontaktar tränaren.

Vänligen respektera dessa regler för tränarnas och åkarnas bästa.

Klubbyxorna
2024-02-27 21:39

Tyvärr har det lossnat kristaller på några av åkarnas nya klubbyxor. Vi har varit i kontakt med Stockholm Skateshop och de vill att vi lämnar in byxorna till dem i butiken så de kan åtgärda felet. Alla åkare som har byxor som behöver reklameras hör av er till Christel Djuphammar (chdj71@hotmail.se) så att vi kan samordna leveransen.

Köp, byt och sälj sida
2024-02-21 12:41

Äntligen har vi startat upp en köp, byt och sälj sida på Facebook. Gå med i gruppen via länken och sälj era gamla väskor, byxor, kjolar, dräkter, skridskor etc. 

https://www.facebook.com/share/F7BKut1ZViTSexUQ/?mibextid=K35XfP

 

Nyheter från våra grupper
Konståkningsskolan, 04/09 11:16 
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer