SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Konståkning
Konståkning

Välkommen till Nynäshamns Konståkning
Nynäshamns Konståkning är en egen sektion inom Nynäshamns IF HC. Här på hemsidan hittar du mer information om vår verksamhet.
Vårterminen 2023
2023-01-06 00:09

Nästa vecka börjar vårterminen och det kommer bli lite ändringar i grupperna. De flesta som berörs av ändringar har blivit kontaktade och några kommer bli det de närmsta dagarna. Eftersom några grupper har haft alldeles för få deltagre kommer vi minska antalet grupper och slå ihop dessa med andra grupper. När grupperna är för små är det svårt att planera träningarna och vi får inte aktivitetsstöd om det inte är minst tre deltagre på varje träning, varje grupp behöver också en egen tränare för att bli godkänd som aktivitet. Kallelser kommer komma under helgen så håll utkik i er mailkorg.

Grupper Nyårslägret
2022-12-31 17:29

Mail med gruppindelningen samt schemat har gått ut till alla anmälda åkare. Tyvärr verkar det som flera av er har svårt se gruppenrna i mailet. Namnen har hoppat runt, så vi lägger ut gruppena även här på hemsidan.

 

 

 

Grupp 1                            Grupp 2                            Grupp 3     

 

Alva H                               Lovisa B                            Emmy T

Felicia B                            Madelen A                        Ingrid P

Ida L                                  Nova S                              Sofia A.J

Klara D                              Tindra H                           Alice P

Malin Sten                        Lisa J.S                             Meja H

Wilma K                            Olivia E.N                          Oliver B

                                          Malin Skilberg

 

 

Grupp 4                            Grupp 5

 

Eira J                                Isabell G

Emelie Z                           Stella L

Irene W                            Eddie P

Molly A                             Lily C

Nathalie G                        Mikaela E

Thea Å.N                          Vera S

                                         Juni A

Nynäshamns IF HC konståkning bjuder in till Nyårsläger den 2-5/1 2023.
2022-12-23 09:33

Isträningen kommer innehålla övningar i skridskoteknik, hopp och piruetter samt programträning för tävlingsåkarna. Det blir även ett fys och ett danspass varje dag.

 

Tränare på lägret är Sofia Abrahamsson, Julia Sommer, Yeva Shulga och Maya Sjödin (fler tränare kan tilkomma). Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg eller om lägret behöver ställas in. Även vid misstanke om covid-19 smitta återbetalas anmälningsavgiften.
 
Sista dag för anmälan är den 27/12, lägerschemat mailas ut någon dag innan lägret börjar (till den mailadress som uppges vid anmälan). Vi har istid kl.14.00-18.00 alla dagar så lägret är ett eftermiddagsläger. Ingen mat kommer serveras utan man får själv ta med sig mellanmål eller köpa i caféterian. Fys och danspassen kommer vara i danssalen i Kvarnängshallen.
 
Det finns två olika träningsalternativ:

Alternativ 1- för åkare som tränar på Leomärkena (1-8), Konståkningsskolan, gul, orange och blågrupp. Varje dag, 2x45 minuters ispass samt ett dans och ett fyspass.
Kostnad 400kr.

Anmäl dig här Alt 1
 
Alternativ 2- för tävlingsåkare eller åkare som har tävlingstestet, lila, turkos, grön, röd, ljusröd, grå och svartgrupp. Varje dag, 2-3x45 minuters ispass, samt ett fyspass och ett danspass. Kostnad 500kr.
 
Betalning görs via faktura, kortbetalning via Bilmate vid anmälan. Vid frågor om lägret kontakta styrelsen eller någon av våra huvudtränare, Sofia Abrahamsson och Julia Sommer
 
styrelsen.konstakning@nhc.nu
sofia@abrisdevelopment.se
juliasommer01@hotmail.com
 
Välkomna önskar styrelsen och tränarna!
God jul och gott nytt år
2022-12-20 15:50

Det lackar mot jul och det har varit full fart i ishallen de senaste veckorna med showträning, genrep och en sprakande julshow. Tack alla duktiga åkare, tränare, eventgruppen och alla föräldrar som hjälpte till. Det är alla ni som gör våran förening så fantastisk, tillsammans är vi starka. Höstterminen lider mot sitt slut och i mellandagarna tar vi lite ledigt. Efter Nyår 2-5/1 kör vi läger för de åkare som anmält intresse för att delta, anmälan kommer inom kort. Vecka två startar vårterminen med ordinarie träningar, skridskoskolan börjar igen den 14/1.

 

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

 

Mvh Styrelsen och tränarna

Nyheter från våra grupper
Konståkningsskolan, 04/09 11:16 
Nyheter från föreningen
Hem, 16/01 20:07 
Hem, 10/01 10:08 
Hem, 19/12 16:47 
Hem, 04/12 12:29 
Hem, 03/12 14:51 
 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners