SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Konståkning
Konståkning

Välkommen till Nynäshamns Konståkning
Nynäshamns Konståkning är en egen sektion inom Nynäshamns IF HC. Här på hemsidan hittar du mer information om vår verksamhet.
Nya restriktioner
2022-01-14 17:40

Folkhälsomyndigheten har fattat beslut om nya föreskrifter och allmänna råd för miljöer där många människor träffas. Dessa trädde i kraft den 11/1 2022.

 

Då smittspridningen ökat kraftigt under jul- och nyårshelgen inför vi nu skärpta regler kring vår verksamhet, kommer här gällande riktlinjer och regler för besökande till Folkets Hall.

 

Träningar
Träningar genomförs som vanligt men stanna hemma om du har minsta symptom på sjukdom eller någon i familjen har konstaterad Covid-19 (karantän sju dygn). Om du varit sjuk så stannar man hemma i två dagar utan symptom innan du kommer och tränar igen. Dela inte vattenflaskor eller annan utrustning.

 

Omklädningsrum
Omklädningsrummen får användas som vanligt, tänk dock på att hålla avstånd och minimera tiden i omklädningsrummen. Kom tidigast 30 minuter innan ditt träningspass börjar. Uppvärming sker utomhus eller i bortre änden av ishallen, vid utgången mot Kvarnängshallen.

 

Ytan utanför omklädningsrummen
Spelarytan är den ytan som finns mellan omklädningsrum och själva rinken. I denna yta får endast vaktmästare, spelare och ledare vistas, vänligen respektera detta.

 

Cafeterian
Cafeterian hålls öppen, men vi önskar att våra gäster minimerar besökstiden framme vid disken. Visar hänsyn genom att hålla avstånd, max 8 personer per bord och endast sittande gäster.

 

Läktaren

Föräldrar som visatas på läktaren bör undvika närkonakt och hålla minst en meters avstånd till varandra. Max antalet besökare på läktaren är 50 personer och samtliga ska sitta. Var noga med handhygienen, tvätta och sptita händerna ofta, handsprit finns utställt på flera ställen i ishallen

 

 

Tillsammans gör vi det bästa av situationen. Det finns inga genvägar, håll i och håll ut.

 

Med vänlig hälsning styrelsen

 

Bemanning till skridskoskolan sökes
2022-01-06 18:02

Vi söker nu fler föräldrar som kan tänka sig att hjälpa till vid skridskoskolan på lördagar.

 

Arbetsuppgiften är att finnas på plats kl 8:30 och plocka fram bordet, ta fram västar etc som används på isen, ta fram klubbshopen (skridskoskydd,vantar mm som säljs samtidigt) och pricka av alla barn när de anmäler sig.

 

Kl 10.00 plockas allt tillbaka på sin plats där man hämtat det (allt utom bordet finns i förrådet utanför ishallen).

 

Ju fler som ställer upp desto färre tillfällen per termin behöver man stå. (man står 2 och 2)

 

Kan du/ni tänka er att hjälpa till med detta hör av er på mail till marala78@hotmail.com

 

MvH styrelsen och skridskoskoleteamet

God fortsättning
2021-12-28 22:20

God fortsättning och gott nytt år. Vårterminen smygstartar redan vecka 1. Eftersom det är några helgdagar denna vecka så kan träningstiderna variera mer än vanligt för grupperna. Kallelser kommer via SportAdim som vanligt så fort vi gjort klart det administrativa arbetet med en ny termin i systemet. Vår huvudtränare Jenny Lodin som är mammaledig kommer att börja jobba några timmar i veckan, vi hälsar henne välkommen tillbaka. Smittspridningen ökar igen och vi påminner om att inte komma och träna vid minsta symptom på sjukdom. Tvätta händerna och håll avstånd.

Covid och influensatider
2021-12-15 16:59

Vi påminner om att STANNA HEMMA vid förkylningssymtom och halsont då smittspridningen av både covid och vanliga säsongsinfluensan är kraftig just nu.

 

I övrigt gäller tvätta händer och håll avstånd.

 

Hälsningar styrelsen och tränarna

Nyheter från våra grupper
Konståkningsskolan, 04/09 11:16 
Nyheter från föreningen
 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners