SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club
A-lag

Nacka HK
3 - 2
Nynäshamns IF HC
Nacka HK3 - 2Nynäshamns IF HC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 02 oktober, 19:00
Plats:Nacka Ishall
Serie:HockeyTvåan Östra B   Tabell >>
Samling:17:30
Tränarkommentarer Nacka HK
2018-10-03 10:33
En jämn match Nacka börjar bäst men ju längre matchen går skapar vi fler och bättre chanser. Vi har chansen att avgöra men missar öppet mål strax innan nacka kvitterar.

En lite underlig sak händer när Nacka tar ut målvakten så startar seket inte klockan det tar ca 40-50 sekunder innan domaren blåser av spelet och då drar dom fram klockan 15 sek och tar tekning i våran zon och Nacka gör mål.


Vi har även ett stolpskott 19.50. Tyvärr missade jag detta då jag satt i omklädningsrummet med en skadad spelare som blev fult tacklad mot huvudet, men tydligen är det så att man får skylla sig själv om man har huvudet lågt(allt enligt domaren). Men som sammanfattning en spännande match med högt tempo. Vi spöar dom hemma!!!


Robert Spath, Nynäs: Nacka börjar matchen bäst i första perioden, vi jobbar oss in i matchen mer och mer. Tätt och tuff match som går till  förlängning där nacka lyckas gör det avgörande målet.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer