SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club

Bli medlem i Nynäshamns IF Hockeyclub
BLI MEDLEM
Välkommen till Nynäs Hockey utbildningssida

Här vill alla träningstillfällen publiceras interna och externa. Vi hopps alla ledare använder sidan flitigt och om ni har synpunkter eller annat ni vill säga kontakta utbildningsansvarig Geir Lærum på mejl eller 0732305057.

RF-SISU Utbildning våren 2023
2023-03-28 09:02

Hej alla medlemmar

 

Här kommer lite kurser som RS-SISU arrangerar under våren som är en fantastisk möjlighet att utväxlas som ledare inom föreniglivet eller bara livet generellt. Dessa kurserna är kostnadsfria och vi rekommenderar så många som möjligt att passa på utbilda sig och speciellt rekommenderar vi  ADHD kursen. 

Det finns fler kurser än vad vi har med här och för att komma till RF-SISU hemsida tryck på länken eller  följ denne länken till vårens RF-SISU utbildningsprogram.

 

Tjejer, autism och idrott ur ett föräldraperspektiv (9 maj)

Under kvällen kommer ni få lyssna till Karolina Schuberts berättelse om hur det är att vara idrottsförälder till en tonårstjej med autism. Vikten av att få ingå i ett sammanhang, om utbrotten i omklädningsrummet, om samtal och möten med tränare och kan man skippa fysen bara för att det helt enkelt inte är kul?

Läs mer och anmäl dig här

 

Trygg och inkluderingswebben (27 april)

Idrottsrörelsen ska vara en plats där alla känner sig välkomna och trygga. Det förutsätter ett aktivt arbete med tränar- och ledarkulturer samt med att översätta värdegrunden i konkreta beteenden. Vi går vi igenom webbverktyget som är skapat för att en idrottsförening ska få hjälp med arbetet att skapa trygga och inkluderande miljöer.

Läs mer och anmäl dig här

 

Nyfiken på - Vad innebär de nya Lok-stödsreglerna? (4 maj)

Den 1 juli 2023 införs nya LOK-stödsregler. Förändringarna i LOK-stödet möjliggör för kortare tid per aktivitet, mer spontan medverkan och möjlighet till fler deltagare. Förhoppningen är att förändringarna ska leda till att fler barn och unga engageras och stannar kvar inom idrottsrörelsen.

Läs mer och anmäl dig här

 

Strategisk Styrelseutbildning (maj)

Den här utbildningen vänder sig till dig som är förtroendevald i föreningen.
Inledning - 4 maj
Ansvar - 16 maj
Ordförande och sekreterare - 30 maj 

 

Att leda lärande samtal (10 maj)

Med denna utbildning vill vi visa hur du som samtalsledare, genom att använda olika metoder och ställa olika typer av frågor kan öka lärandet hos er som deltar i det samtalet. Efter utbildningen är du godkänd lärgruppsledare.

Läs mer och anmäl dig här 

 

Den perfekta ungdomsledaren
(31 maj och 8 juni)

Vi på RF-SISU Stockholm bjuder in till ledarutbildning för dig som ska vara ledare på någon av sommarens läger, kollo eller sommarskolor.
Anmäl dig till något av våra två utbildningstillfällen: 31 maj eller 8 juni.

 

Tjejer, autism och idrott ur ett föräldraperspektiv (9 maj)

Under kvällen kommer ni få lyssna till Karolina Schuberts berättelse om hur det är att vara idrottsförälder till en tonårstjej med autism. Vikten av att få ingå i ett sammanhang, om utbrotten i omklädningsrummet, om samtal och möten med tränare och kan man skippa fysen bara för att det helt enkelt inte är kul?

Läs mer och anmäl dig här

Kurser hösten 2023
2023-01-30 13:15

Vi planerar kurvärksamhet från säsongstart för att säkerställa alla ledare har et bra grundlag att starta säsongen 2023/2024 med.

 

Vi jobbar med att ta fram kurser för det mesta vi gör inom föreningen för att alla som tar på sig ett uppdrag skall vara förberedd att göra sina uppgåvor på et bra sätt.
Kurser vi kommer hålla är:

  • Bås utbildning
  • OVR/ OVR light
  • SportAdmin
  • Idrott och kosthåll
  • Lagledare
  • Materialansvarig ink slip
  • Tilläggsutbildning för tränare (mjuka värden)
  • Föräldrautbildning

Har ni förslag till kurser eller känner att ni vill vara med att ta fram kursmaterial eller även hålla kurser så ta kontakt med utbildningsansvarig på mejl eller 0732305057.

Hemmaplansmodellen
2019-11-19 07:35
Introduktion för dig som är tränare inom ishockeyn

Till alla er tränare som brinner för svensk ishockey. Som investerar timmar, dagar och år för att göra skillnad i våra unga spelares liv.

Vi tycker att det ska vara lätt att göra rätt för alla som engagerar sig inom svensk ishockey. För er har vi tagit fram Hemmaplansmodellen – en praktisk, vägledande guide byggd på kunskap och erfarenhet med målet att skapa ett livslångt intresse för hockey, personlig utveckling och prestationer i världsklass.
En modell som pekar ut den riktning vi valt att gå med svensk barn- och ungdomsishockey.

Modellen bygger på fyra principer:
• Sätt människan i fokus
• Ge alla chansen att utvecklas
• Anpassa träning och match efter målgrupp
• Bedriv en allsidig träning

Gå in på hemsidan till Hemmaplansmodellen för att läsa mer om tränar rollen och gärna all delarna av hemmaplansmodellen.
BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Ishockeysektionen, 28/04 14:26 
Ishockeysektionen, 27/04 18:11 
Ishockeysektionen, 11/12 08:53 
Nyheter från föreningen
Hem, 05/06 09:44 
Hem, 10/01 10:08 
Hem, 19/12 16:47 
 

Följ oss

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners