A-lag

Vinst i seriefinalen
2020-01-10 22:15
Så skönt att åka hem från Rimbo med 3 poäng efter en 1-2 seger.
Första perioden börjar Rimbo starkast  och skapar lite tryck mot vårat mål men skapar inte några farliga chanser. Ju längre perioden går ju bättre spelar vi och jag tycker att vi är något bättre än hemmalaget, när perioden bara skall stängas så får Rimbo en kontring och slår in 1-0 på volley.
Andra perioden fortsätter som den första slutar och när Rimbo drabbas av utvisningar så tror man att nu kommer vi smälla in en kasse men.. idag funkar inte pp-spelet riktigt och det i kombination med dålig is gör att vi inte får in någon kvittering.
Vi börjar 3:e perioden med 5 mot 3 och när den utvisningen övergår till 5 mot 4 kommer äntligen kvitteringen genom Alexander Byhlin. Vi är nu klart bättre än Rimbo men dom skapar en hel del farliga chanser och det är en lättnad när Nicklas Gillenfalk snor pucken av en Rimboback och sätter in 1-2. Vi åker på en 5 minutersutvisning och strax därefter en oturlig 2:a och då tror man att nu kommer kvitteringen men vi spelar säkert boxplayspel och håller undan till vinst. Riktigt skönt!!!