Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nynäshamns IF Konståkning
Konståkning

Välkommen till Nynäshamns Konståkning
Nynäshamns Konståkning är en egen sektion inom Nynäshamns IF HC. Här på hemsidan hittar du mer information om vår verksamhet.
New body och Kakservice
2019-11-14 15:08
Det börjar nu närma sig slutspurten på våra två försäljningar. Sista dagen att sälja är den 20/11 för både New Body och Kakservice. I dagsläget är förtjänsten totalt 9000kr och vid tidigare försäljningar har vi tjänat betydligt mer. Vi får hoppas på att det är många som sålt men inte registrerat sin försäljning än.

Vi har som sagt inget säljkrav men om vi inte får in pengar på anda sätt än på deltagaravgifterna så kommer vi till nästa år troligtvis tvingas höja avgifterna. Styrelsen jobbar för att hålla nere avgifterna och vi har inte höjt dem på flera säsonger. Försäljningar är ett sätt att få in pengar både till löpande utgifter men även till en trevlig avslutning för alla våra åkare. Tränarna är anställda och vi har varje månad löner som vi måste kunna betala ut samt kostnader för ishyra mm.

När du sålt färdigt avslutar du din försäljning. Pengarna swishas  till 073-022 75 52 (Sophia Nilsson) eller sätts in på vårt konto i Handelsbanken cl.6196 kontonummer 858 680 718. Märk betalningen med NB åkarens namn och grupp eller KS åkarens namn och grupp. Ex. NB Klara grön. Viktigt att göra två överföringar om ni sålt både New Body och kakor. Vid banköverföring brukar det vara max antal tecken (ca 14), man får då försöka förkorta texten så gott det går. Körkorta i första hand gruppnamnet tex. Grön=Gr, Gul=Gu, Röd=Rö, Rosa=Ro, Konståkningsskolan= Ks.   NB= New Body    KS= Kakservice


Valberedning
2019-11-11 21:02
Hej allesammans.
Nu är det dags att välja en ny valberedning.
Om det skulle finnas intresse är ni välkomna att maila till styrelsen på styrelsen.konstakning@nhc.nu
Märk mailet med Valberedning och skriv lite kortfattat om er själva.

MVH Konståkningsstyrelsen


Integritet
2019-11-11 19:01
Då det eventuellt kan finnas barn som lever under skyddad identitet ber vi alla att tänka på att när ni filmar era barn och lägger ut på sociala medier att inte ta med andras barn i bakgrunden. 
Om det finns med andras barn i bakgrunden ber vi er fråga föräldrar och barnen först innan det hamnar på nätet.

MVH Styrelsen Konståkningen

Försäljningar
2019-10-26 13:44
Nu är både New Body och Kakservice försäljningen igång. Katalogerna har delats ut till åkarna på träningarna förra veckan och denna vecka. Har man inte fått någon katalog eller behöver fler finns de i förrådet i ishallen. Be någon från styrelsen eller säljansvariga att låsa upp.

Lycka till med försäljningen!
Nyheter från våra grupper
Konståkningsskolan, 04/09 11:16 
Nyheter från föreningen
 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners