SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club

Tryout 9 Februari 2024

Tryout med Nynäs Hockey i samarbete med Nynäshamn Gymnasiums Hockey Profil – fredag 9 februari

 

Drömmer du om att spela mycket ishockey och till och med varva din träning med gymnasiestudier? På Nynäshamns gymnasium finns möjlighet till just det, oavsett vilket program du väljer att läsa.

I första hand vänder vi oss till dig, kille eller tjej, som är född 2008, men även till dig som är född 2007. Vi har erfarenhet av elever som bytt skola och boende från tidigare år och självklart hjälper vi till med mycket av det praktiska.

Du är varmt välkommen till vår tryout, vi ser fram mot att träffa dig! Du som förälder är också välkommen att delta under dagen.

 

Datum Fredag 9 februari
Tid 07.15 – ca 17.20
Plats Ishallen i Folkets hall Nynäshamn


Nedan ser du information om tider och kontaktinfo. Tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över!

TIDER
07:15 – 07.30 Samling - info om dagens aktiviteter
08:00 – 09:15 Lektion/ispass tillsammans med Årskurs 1, 2 och 3
10:30 – 10:50 Träff och information med rektor (föräldrar välkomna)
11:00 – 11:30 Lunch i gymnasiets matsal
13:00 – 14:00 Ispass för nya sökanden
14:30 – 15:00 Information från klubbledningen till föräldrar
15:30 Individuella samtal med elever. 

 

16.00- 17.20 Internmatch 

 

KONTAKT

Junioransvarig Peter Andersson 

0761728211

juniorer@nynashockey.se

 
Nynäshamns Gymnasium Hockeyprofil

Studera på Nynäshamns Gymnasium - och bli en än bättre hockeyspelare!

 

Träna, studera och bo - på samma plats

Tillsammans med Nynäshamns gymnasium och Nynäshamns IF Hockey Club, kan vi erbjuda killar och tjejer en möjlighet att studera, bo och träna på samma plats.

Vi vänder oss till dig som är född 2006 och 2007, och som vill utvecklas som hockeyspelare. Det spelar ingen roll vilken klubb du spelar i idag, alla hockeyspelare är välkomna att söka.

Allt är nära. Nynäshamns gymnasium ligger en kort promenad från ishallen. Boendet som finns att hyra ligger i anslutning till ishallen.

Nynäshamn har genom åren fostrat en hel del bra hockeyspelare bland andra "Erik Gustafsson" (NHL), Viktor Amnér (SHL), Kenta "MR Magic"

 

Träningar

Isträningarna som ingår i gymnasiestudierna kommer att vara 2-3 gånger i veckan under ledning av Robert Spaath, huvudtränare Nynäs Hockey A-lag. Träningarna kommer att ske på dagtid i Folkets Hall i Nynäshamn. Gymnasiets ordinarie undervisning är anpassad och schemalagd hockeyutbildning sker på dagtid.

På träningarna ligger fokus på individuell teknisk och taktisk utveckling. Viss individuell fysisk träning med fokus på smidighet, koordination och styrka förekommer också. På kvällen tränar man med Nynäshamns juniorlag och använder sina individuella färdigheter för att maximalt utveckla sin potential som hockeyspelare i ett lagsammanhang.

 

Varför ska du välja att spela hockey i Nynäshamn?

  • Du får spela hockey i en etablerad klubb med certifierade tränare.
  • Du får över 100 timmar extra hockeyträning per läsår
  • LIP-inriktning, godkänd av ishockeyförbundet
  • Samma utbildningsmaterial som NIU
  • Välkänt gymnasium med behöriga lärare
  • Gångavstånd boende- skola - ishall

Idrottsprofil ishockey på Nynäshamns gymnasium

Nynäshamns gymnasium har stor erfarenhet av idrottselever och där kan du välja bland alla deras gymnasieprogram och få Idrott och hälsa som specialisering på schemat. Du som söker är aktiv och motiverad att satsa på din idrott samtidigt som du sköter dina studier. De erbjuder kurserna Idrott och hälsa - specialisering 1 och 2 samt Träningslära 1. Länk till Gymnasiet hittar ni här 

 

Tryouts

 

Är ni intresserade att vara med på nästa tryout vänligen kontakta vår Junioransvarig Peter Andersson på juniorer@nynashockey.se

eller på 0761728211

 

I menyn hittar ni länkar för mer info eller tryck på följande

 

 

 
Sponsorer