SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Hockey Club

 
Nynäshamns Gymnasium Hockeyprofil

Studera på Nynäshamns Gymnasium - och bli en än bättre hockeyspelare!

 

Träna, studera och bo - på samma plats

Tillsammans med Nynäshamns gymnasium och Nynäshamns IF Hockey Club, kan vi erbjuda killar och tjejer en möjlighet att studera, bo och träna på samma plats.

Vi vänder oss till dig som är född 2006 och 2007, och som vill utvecklas som hockeyspelare. Det spelar ingen roll vilken klubb du spelar i idag, alla hockeyspelare är välkomna att söka.

Allt är nära. Nynäshamns gymnasium ligger en kort promenad från ishallen. Boendet som finns att hyra ligger i anslutning till ishallen.

Nynäshamn har genom åren fostrat en hel del bra hockeyspelare bland andra "Erik Gustafsson" (NHL), Viktor Amnér (SHL), Kenta "MR Magic"

 

Träningar

Isträningarna som ingår i gymnasiestudierna kommer att vara 2-3 gånger i veckan under ledning av Robert Spaath, huvudtränare Nynäs Hockey A-lag. Träningarna kommer att ske på dagtid i Folkets Hall i Nynäshamn. Gymnasiets ordinarie undervisning är anpassad och schemalagd hockeyutbildning sker på dagtid.

På träningarna ligger fokus på individuell teknisk och taktisk utveckling. Viss individuell fysisk träning med fokus på smidighet, koordination och styrka förekommer också. På kvällen tränar man med Nynäshamns juniorlag och använder sina individuella färdigheter för att maximalt utveckla sin potential som hockeyspelare i ett lagsammanhang.

 

Varför ska du välja att spela hockey i Nynäshamn?

  • Du får spela hockey i en etablerad klubb med certifierade tränare.
  • Du får över 100 timmar extra hockeyträning per läsår
  • LIP-inriktning, godkänd av ishockeyförbundet
  • Samma utbildningsmaterial som NIU
  • Välkänt gymnasium med behöriga lärare
  • Gångavstånd boende- skola - ishall

Idrottsprofil ishockey på Nynäshamns gymnasium

Nynäshamns gymnasium har stor erfarenhet av idrottselever och där kan du välja bland alla deras gymnasieprogram och få Idrott och hälsa som specialisering på schemat. Du som söker är aktiv och motiverad att satsa på din idrott samtidigt som du sköter dina studier. De erbjuder kurserna Idrott och hälsa - specialisering 1 och 2 samt Träningslära 1. Länk till Gymnasiet hittar ni här 

 

Tryouts

 

2 December 2022 - Mer info

Nästa tryout är den 2 december där ni kommer få träffa både representanter från gymnasiet och föreningen. Vi kommer visa er skola, ishallen och boendet för de som önskar det.

Ni kan anmäla ert intresse här så återkommer vi snarast med uppdaterad information om dagen. 

Klicka här för att komma till anmälan till tryout 2/12 2022

 

I menyn hittar ni länkar för mer info eller tryck på följande

 

 

 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners