SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Konståkning
Konståkning

Infobrev från Kostymgruppen

Hej!

 

I söndags delade vi ut klädpåsar till åkarna. Tanken är nu att ni som föräldrar ser till att de provar ut sina kostymer och justerar dem om det behövs. Påsarna ska tas med till kostymgenrep och show. Efter showdagens slut ska de lämnas till ansvariga föräldrar i respektive omklädningsrum.

 

När det gäller de som ska vara troll så missade vi att skicka med vadd att stoppa i mössorna om det skulle behövas. Om det är så att det behöver fyllas ut i mössan för att den ska stå upp, går det också bra att ta lite tidningspapper och skrynkla ihop och lägga i mössan.

 

När det gäller de som ska vara älvor så kommer de att erbjudas en enklare ansiktsmålning i form av en fjäril eller liknande. Det kommer finnas ett par personer som kommer att måla dem på showdagen. Kom ihåg att komma i god tid då det tar en stund att måla.

 

Det finns några som inte var med på showträningen i söndags och som då ännu inte har fått sina klädpåsar. De kommer att få dessa under den här veckan. Har man inte fått någon påse kan man också höra av sig till någon i kostymgruppen.

 

Har ni några frågor angående kostymerna eller vill ha någon hjälp med att justera dem så kontakta oss. Men gör det i god tid för vi kommer inte ha möjlighet att göra några justeringar på showdagen. Någon eller några av oss kommer att finnas i ishallen under träningarna den här veckan.

 

Vänligen

 

Kostymgruppen

 

Anneli Hedman

Kristine Fornander

Iina Niekka

Helena Svenheden

Petra Jakobsson

Pernilla Lindehall

Lina Norén

Helene Ekfeldt Bergvik

Älvornas Vårdans- Snöflingan

Onsdag den 27/3 kommer Nynäshamns Konståkning att visa en sagoföreställning på is för förskolor och skolor på dagen och för allmänheten på kvällen. Föreställningen heter Älvornas Vårdans - Snöflingan och är en fristående fortsättning på tidigare års shower.


Varje föreställning är ca 35 minuter lång och kommer att visas kl.09:00, 10:30 och 12:00 för skolor och förskolor samt 18:30 för allmänheten. På kvällen visar några av tävlingsåkarna dessutom upp sina program. För att kunna vara med denna dag krävs att barnet får ledigt från skola/förskola. Åkarna kommer att få lunch och mellanmål under dagen.  För mer information om showen se dokumenten nedan.


Intyg vårshow(1).pdf »

Brev inför vårshow(1).pdf »

Körschema, in- utgångar Älvornas Vårdans 2019.pdf »

SchemaShowdagen2019(1).pdf »
 
Sponsorer