SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Konståkning
Konståkning

Välkommen till Nynäshamns Konståkning
Nynäshamns Konståkning är en egen sektion inom Nynäshamns IF HC. Här på hemsidan hittar du mer information om vår verksamhet.
Årligt Sektionsmöte Konståkningssektionen
2022-05-31 17:32

Medlemmar i Konståkningssektionen välkomnas till årligt Sektionssmöte.

 

Tisdag: 14 juni

Klockan: 18:00

Plats: Folkets hall och online via Teams

 

Var med och påverka!!

Välkomna!

 

________________________________________________________________________________

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Learn More | Meeting options

________________________________________________________________________________

Är du sugen på att vara med i styrelsen för konståkningen?
2022-04-19 20:02

Hej

Är du sugen på att vara med i styrelsen för konståkningen?

Vill du göra skillnad? Vore kul om tex du som är förälder till någon/ra yngre åkare vill vara med, största delen av dagens styrelse sitter kvar,

men som alltid behöver vi fylla på med nya friska krafter för att supporta våra ungdomar i klubben med det som behöver göras.

Om du känner att du är sugen på att vara med och hjälpa till i styrelsen är du välkommen att kontakta valberedningen som består av mig Helene Ekfeldt Bergvik som är Olivers mamma.

 

Helene Ekfeldt Bergvik

070 532 82 09

Ökad smittspridning
2022-01-19 21:39

Smittspridningen fortsätter att öka i samhället och således även i Nynäshamns konståkning. Vi har ett antal tränare som sitter i karantän pga av smitta i familjen samt några åkare som testat positivt. Vi gör så gott vi kan med att få det att fungera på isen med de tränare som finns tillgängliga. Hittils har vi lyckats lösa det och inga träningar har behövts ställas in. Vi ber er därför att vara extra uppmärksamma på symptom och stanna hemma vid minsta misstanke om smitta.

 

Svenska konståkningsförbundet har kommit med nya uppdaterade regler och det innebär att tävlingar kommer att genomföras men utan publik, läs mer på förbundets hemsida: https://www.svenskkonstakning.se/InformationomCovid-19/

 

 

Nya restriktioner
2022-01-14 17:40

Folkhälsomyndigheten har fattat beslut om nya föreskrifter och allmänna råd för miljöer där många människor träffas. Dessa trädde i kraft den 11/1 2022.

 

Då smittspridningen ökat kraftigt under jul- och nyårshelgen inför vi nu skärpta regler kring vår verksamhet, kommer här gällande riktlinjer och regler för besökande till Folkets Hall.

 

Träningar
Träningar genomförs som vanligt men stanna hemma om du har minsta symptom på sjukdom eller någon i familjen har konstaterad Covid-19 (karantän sju dygn). Om du varit sjuk så stannar man hemma i två dagar utan symptom innan du kommer och tränar igen. Dela inte vattenflaskor eller annan utrustning.

 

Omklädningsrum
Omklädningsrummen får användas som vanligt, tänk dock på att hålla avstånd och minimera tiden i omklädningsrummen. Kom tidigast 30 minuter innan ditt träningspass börjar. Uppvärming sker utomhus eller i bortre änden av ishallen, vid utgången mot Kvarnängshallen.

 

Ytan utanför omklädningsrummen
Spelarytan är den ytan som finns mellan omklädningsrum och själva rinken. I denna yta får endast vaktmästare, spelare och ledare vistas, vänligen respektera detta.

 

Cafeterian
Cafeterian hålls öppen, men vi önskar att våra gäster minimerar besökstiden framme vid disken. Visar hänsyn genom att hålla avstånd, max 8 personer per bord och endast sittande gäster.

 

Läktaren

Föräldrar som visatas på läktaren bör undvika närkonakt och hålla minst en meters avstånd till varandra. Max antalet besökare på läktaren är 50 personer och samtliga ska sitta. Var noga med handhygienen, tvätta och sptita händerna ofta, handsprit finns utställt på flera ställen i ishallen

 

 

Tillsammans gör vi det bästa av situationen. Det finns inga genvägar, håll i och håll ut.

 

Med vänlig hälsning styrelsen

 

Nyheter från våra grupper
Konståkningsskolan, 04/09 11:16 
Nyheter från föreningen
 

Följ oss

Huvud Sponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners