Nynäshamns IF Hockey Club
A-lag

Vinst mot Spånga
2019-11-26 22:25
Skönt att studsa tillbaks efter den mindre lyckade insatsen i premiären. Det kändes bra på uppvärmingen och det kändes bra när matchen började. Vi tar också tag i taktpinnen direkt och skapar tryck mot Spångas mål men.... efter en olycklig studs så får Spånga fritt läge framför mål och pang 0-1 till bortalaget 1.45. Vi tappar dock inte tron på vårat spel och jobbar på och skapar mycket chanser men det är inte förrän vi spelar i numerärt underläge vi lyckas kvittera genom Christian Wallier och period 1 slutar 1-1.Vi börjar andra perioden i powerplay och redan efter 40 sekunder gör vi 2-1 återigen genom Wallier och bara 2 minuter senare gör vi också 3-1 genom Gautier Alvau. I tredje perioden går vi upp till 5-1 genom mål av Nicklas Gillenfalk och Jesper Voss och då är matchen avgjord och Voss kan även sätta in 6-2 innan Spånga får in 6-3 (som ingen i hela ishallen tycker är mål utom linjedomaren) som också blir slutresultatet. En lite ovanlig sak med matchen är att vi gör 3 mål i boxplay. Nu laddar vi för en Gotlandstripp där vi ska ta oss an Sudret på lördag.