Nynäshamns IF Hockey Club
A-lag

Vinst mot Gnesta
2019-12-06 21:44
Skönt att slippa säga att vi studsar tillbaks utan istället säga att vi fortsätter på den inslagna vägen med stabilt försvarsspel och vasst anfallspel. I första perioden idag spelar vi långa stunder ut Gnesta men vi ligger trots det under med 2-1 efter 11 olycksaliga sekunder precis i slutet där hemmalaget gör 2 mål. I andra perioden ökar vi farten ytterligare och går från underläge till ledning med 3-4.
I tredje gör vi 3-5 i början och sen spelar vi av perioden och avslutar också matchen med att göra 3-6 i tom kasse.
Hela laget gör en riktigt bra insats men måste väl nämna Philip som gör 4 poäng idag.
Övriga målskyttar Alex Byhlin, Christian Wallier och Jesper Voss. Nästa match blir en toppmatch när Rimbo kommer på besök i Nynäs på Tisdag.