Plats:Visättra Ishall
Serie:HockeyTvåan Östra fortsättning   Tabell >>
Samling:18:30
2020-01-20 08:44
Vi möter ett spelskickligt Flemingsberg och av tradition har vi alltid haft svårt på Visätra, idag får vi en tidig ledning och redan efter 4 minuter leder vi med 0-2. Vi spelar ett slarvigt spel framförallt i försvarszonen men målvakten tillhör ju också laget och idag är det Elias som räddar oss vi ett flertal tillfällen. Andra perioden fortsätter som den första vi är farliga framåt och precis lika farliga bakåt... vi kanadick utöka ledningen till 0-3.

Tredje perioden börjar vi i spel 5 mot 3 och vi väntar på att vi ska stänga matchen med ett 4-0 mål men det händer inte, istället så gör Flempan 3 mål på 5 minuter och efter 12 minuter står det 3-3. Nu hoppas man helt plötsligt på 1 poäng och när hemmalaget dessutom missar öppet mål så är 1 poäng vi ska vara glada för. Vi får dock ett PP med 2 minuter kvar av matchen och med 9 sekunder kvar lyfter Denis in en puck mot mål som seglar förbi alla och in i mål!! Vinst 3-4 och tre poäng med hem till Nynäs.