A-lag

Vinst 7-2 mot Värmdö
2020-02-05 16:35
Vad säger man.... jag som lagledare är alltid nervös och idag ingen skillnad.
Matchen börjar med att vi ställer till det i egen zon och Denis behöver ta till ojusta medel för att freda målet. Värmdö lyckas göra 0-1 i slutet på utvisningen och det var inte den starten vi önskat. Vi spelar inte bra men vi känner att vi är starkare än Värmdö och vi kan också kvittera till 1-1 efter  5 minuter och det är Simon Hermansson som i sitt första byte för säsongen lyckas peta in pucken. Vi låter Värmdö hålla i pucken och dom skapar också en del chanser men Linder i målet spelar säkert. Efter 10 min får vi ett Pp och det utnyttjar vi och gör 2-1, tror vi men bortalaget skriker på hög klubba och ingen i hela hallen kan se det utom domaren som efter lång diskussion dömer bort målet och första perioden slutar 1-1.
Vi bestämmer i pausen att fokusera på spelet och går ut i andra med riktigt bra fokus och vi tar ledningen efter 49 sekunder och gör sedan ytterligare 4 mål på 8 minuter och har ledningen med 5-1 och sen är matchen i princip avgjord, vi spelar av resten av matchen och vinner till slut med 7-2 vilket är riktigt skönt efter en lite tyngre period.
I början på slutperioden händer dock något som ger lite smolk i glädjebägaren och det är när Felix åker på en riktigt ful huvudtackling och får ledas av isen med befarad hjärnskakning men precis som domaren var den enda som såg den höga klubban i första så var han även den enda som inte såg huvudtacklingen och det är inte okey att sånt förekommer men om det förekommer ska det inte ske ostraffat.