SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Konståkning
Konståkning

Skridskoskolan 2019-2020

Vill du lära dig grunderna i skridskoåkning så är vår skridskoskola dit du ska söka dig.

Den riktar sig till flickor och pojkar från 4 år och uppåt.

Skridskoskolan 2019.2020

Med bl.a. lekar och övningsbanor lär våra utbildade tränare flickor och pojkar från 4 år och uppåt att åka skridskor. Barnen delas ni i grupper efter ålder och nivå. För att se vilken grupp man tillhör har barnen västar i olika färger: gul, orange, grön och rosa. Västarna finns att låna vid bordet för närvaroregistrering. 


Tid och plats: Lördagar 9.00 – 9.50 med start den 5/10, Folkets Hall.


Lördagen den 2/11 är det ingen skridskoskola eftersom det är Alla helgons dag (röd dag) och ishallen är stängd.  Vårterminen startar den 11/1 samma tid och plats.


Åkare i skridskoskolan har möjlighet att ta olika märken för att visa vilken kunskapsnivå de är på. Märket är en pin i form av ett lejon som kallas "Leo" och finns i åtta olika färger som motsvarar olika nivåer. Märken säljs på lördagar i ishallen och kostar 50kr/st. Det är din tränare som avgör när du erövrat ett nytt märke.


För att se vad som krävs för respektive märke, klicka här


Obligatorisk utrustning på isen: Skridskor, godkänd hjälm och vantar. Klistra gärna en tejpbit (typ maskeringstejp) med barnets förnamn fram på hjälmen. Då kan våra tränare redan från början tilltala ditt barn med rätt namn. Tänk på att barnen blir varma när de rör på sig och det är bättre att klä den enligt lager på lager principen än ett tjockt lager. De kan då ta av sig ett lager om de blir för varma. Tänk på att kläderna ska vara rena annars blir isen full av lera och grus.


Vi fortsätter projektet vi startade säsongen 2016-17 med en egen grupp för pojkar som vill prova på skridskoåkning/konståkning. Gruppen tränar samtidigt som skridskoskolan med Bengt Karlsson som tränare. Denna grupp startar om det finns tillräckligt med deltagare annars tränar pojkarna tillsammans med flickorna.


Deltagaravgift: 300kr (per termin) + 300kr i medlemsavgift (för säsongen 2019-2020)


Har ni frågor eller vill anmäla ert barn till skridskoskolan maila Maral Amanova

marala78@hotmail.com

 
Sponsorer